• Datum:
  • Plats: ABF-Huset, Stockholm

Skrivliv: från första boken till första barnet är ett urval av Gun-Britt Sundströms dagböcker från de år hon blev känd som författare till För Lydia (1973) och framför allt Maken (1976).

Skrivliv kan betyda flera saker. Bokstavligt talat: ett yrkesliv av skrivande, av romaner, kulturjournalistik och översättningar. Men det kan också betyda att livet får skärpa och relief först när det formuleras i ord. Det sker bland annat i dagboken, denna den mest intima av litteraturformer.

Gun-Britt Sundström samtalar med Torbjörn Schmidt, ordförande i Minerva, om växelspelet mellan liv och skriv, och mellan offentlighet och privatliv.

Serien »En fackbok, en författare« är ett samarbete mellan Minerva och ABF Stockholm.

Var: ABF-huset, Sveavägen 41, Hjärtascenen, entréplan (Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré.)
När: Torsdagen den 22 november, kl. 18:00.
Anmälan: boka din biljett här: https://billetto.se/e/en-fackbok-en-forfattare-gun-britt-sundstrom-biljetter-318391. Författarförbundets medlemmar får fri entré genom att ange koden MINERVA vid bokning.