• Datum:
  • Plats: Söråkers Folkets Hus, Söråker

Litteratur Västernorrland hälsar välkommen till Branschträff för litteratur 2024, den regionala mötesplatsen för verksamma inom litteraturområdet i Västernorrland! Branschträff för litteratur är en årligen återkommande mötesplats och ett idéforum för litteraturfolk i Västernorrland såsom; författare, översättare, skribenter, kritiker, bokhandlare, förlag, föreningar, arrangörer av litterära evenemang, skrivlärare/pedagoger samt personal inom bibliotek, folkbildning och universitet.

Branschträffen arrangeras av Litteratur Västernorrland som är en del av Regional utveckling, Region Västernorrland och vars uppdrag är att främja litteratur som konstform och skapa förutsättningar för utveckling av litteraturområdet i regionen. Branschträffen för litteratur sker i den kommun där den regionala litteraturfestivalen Mittlitt arrangeras på hösten. 2024 äger Mittlitt rum i Timrå kommun den 18 till 31 oktober.

Årets branschträff har ett fokus på mötesplatser för samtal om litteratur och litterärt skapande. Det kostar inget att vara med på eftermiddagens träff, då det bland annat blir författarsamtal ned Mikael Berglund, men du behöver anmäla dig senast 1 februari. För mer information och anmälan, besök Region Västernorrlands hemsida.