• Datum:
  • Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Välkomna till bokmässan i Göteborg 25-28 september 2014! Författarförbundet finns i A-hallen och delar monter och scen med Författarcentrum. Montern: A 01:62 Litteraturscenen: A 01:60

Författarcentrum tillsammans med förbundets sektioner ansvarar för scenprogrammet.  Hela programmet medföljer Författaren nr 4-5/14. Mer information om scenprogrammet kommer i medlemsmail i början av september.

Montermingel 25 sept. kl 18.00: Alla medlemmar är välkomna att mingla i vår monter på torsdagskvällen  A 01:62

Fritt inträde för medlemmar

Samtliga medlemmar har fritt inträde på mässan mot uppvisande av aktuellt medlemskort. Kortet ska uppvisas vid försäljningsdisken, entré 5, plan 2, och ger en entrébiljett per dag. Inträdet ingår också i seminariekortet så du som köper ett sådant behöver inte visa upp medlemskortet.

Rabatterat seminariekort

SFF-medlemmar kan beställa ett seminariekort (helkort) för 500 kr inklusive moms. Kortet är personligt. Betalning sker med VISA eller Euro/Mastercard. Faktura kan man få om man har ett organisationsnummer.

För att köpa det rabatterade kortet går du in på en särskild webbshop. Du som är medlem har fått länken till webshopen i medlemsutskick/mail. Du kan också logga in på Movits och gå in under fliken ”Bok & Bibliotek”.

På denna länk får ni överst upp SFFs rabatterade alternativ.  Eftersom kortet sänds per post är det bra om ni beställer kortet senast den 15 september.