Välkommen till Bokmässan i Göteborg! Författarförbundet finns i A-hallen, monter A 01:62, och på Litteraturscenen mitt emot.

I år samarbetar Författarförbundet inte med Författarcentrum då de valt att avstå medverkan på mässan. Förbundet har anlitat en extern projektledare, Vesna Prekopic, som kommer att lägga programmet på Litteraturscenen. Ni som har en aktuell bok och önskar framträda på Litteraturscenen, kan vända er direkt till henne på e-postadressen vesna.prekopic@gmail.com.

Mer information om uppträdanden på scenen följer med septembernumret av tidskriften Författaren och ett schema kommer att finnas tillgängligt för nedladdning på Författarförbundets hemsida.

Alla medlemmar välkomna att mingla i montern (A 01:62) torsdag 28 september kl. 18:00.

Fritt inträde för medlemmar

Författarförbundets medlemmar har fritt inträde till Bokmässan mot uppvisande av aktuellt medlemskort. Medlemmar visar upp kortet vid försäljningsdisken vid entré 5, plan 2. Glöm ej att särskilt seminariekort krävs för att besöka seminarium utanför mässgolvet!

Rabatterat seminariekort

Medlemmar har också möjlighet att köpa ett särskilt rabatterat seminariekort som ger fri tillgång till samtliga seminarier samt entré till mässan under alla fyra mässdagarna. Kortet kostar 600 kronor exklusive moms och betalning sker med VISA eller Euro/Mastercard. Seminariekortet är personligt.

Logga in på Författarförbundets medlemssidor för att köpa det rabatterade seminariekort.

Scener & samtal

I år anordnar Göteborgs Litteraturhus ett alternativt scenprogram den 29-30 september. Klicka här för att se programmet!