Britt-Marie Ingdén-Ringselle, ordförande
”Jag är tredje generationens stockholmare, arbetar på Stockholms stadsbibliotek sedan 1978 och som ungdomsbibliotekarie sedan 2005 och tycker fortfarande att jag har världens roligaste jobb. På fritiden översätter jag framförallt rysk fantasy till svenska. På översättarsektionens sida finns en intervju med mig för den som vill veta mer: intervju med Britt-Marie Ingdén-Ringselle.”
ingdenringselle@gmail.com | 076 123 08 24

Anja Gatu, ledamot
Författarförbundets förbundsstyrelses representant

Bengt-Erik Engholm, ledamot
Författarförbundets representant i Nationella skolbiblioteksgruppen och även medlem i sektionerna BULT och Minerva. Skriver främst faktaböcker för barn i skilda ämnen och det har genom åren blivit ett tjugotal böcker. bengterik.engholm@telia.com | 070 532 12 59

Balsam Karam, ledamot
Författare och bibliotekarie, arbetar på Rinkeby bibliotek i Stockholm. Går att nå på balsam.karam@stockholm.se eller under ett besök på världens bästa bibliotek.

Johan Sandberg McGuinne, ledamot
Jag är ordförande för den samiska författarföreningen Bágo Čálliid Siebrie, och sitter med i Författarförbundets samiska råd. När jag inte befinner mig i ett klassrum och undervisar i sydsamiska, engelska eller tyska, så översätter, slöjdar eller skriver jag.
johan.sandberg@edu.lycksele.se