Vistelsestipendier till Aten, Kavalla och Runmarö

Härmed utlyses vistelsestipendier för första halvåret 2019 till Aten och Kavalla (Grekland) samt Runmarö (Stockholms skärgård).

Stipendierna kan endast sökas av medlemmar i Sveriges Författarförbund. Stipendierna innefattar fritt boende, samt för stipendier till Aten och Kavalla ett resebidrag om 3 500 kronor.

Ansökan ska ha inkommit till Sveriges Författarförbund senast torsdag den 6 september 2018.

Vistelsestipendier till Henning Mankells gård i Överberg, Härjedalen

Sveriges Författarförbund utlyser härmed vistelsestipendier till Henning Mankells gård i Överberg, nära Sveg i Härjedalen, för perioderna februari, april och juni 2019.

Här hittar du mer information om stipendiet.

Stipendiet kan endast sökas av medlemmar i Sveriges Författarförbund. Stipendierna innefattar fritt boende, samt ett resebidrag om 3 500 kronor.